Izbegavajte Kisačku, od sutra deo zatvoren za saobraćaj

Izvor: Radio 021, 26.Maj.2015, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbegavajte Kisačku, od sutra deo zatvoren za saobraćaj

U raskrsnici Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića od srede, 27. maja biće izmenjen ražim saobraćaja zbog sanacije havarije na kanalizacionoj mreži.

Saobraćaj će biti zabranjen u obe kolovozne trake u Kisačkoj ulici ispred raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića, a saobraćajni tok za skretanje pravo prema Sentandrejskom putu preusmerava se na režijsku saobraćajnicu u Kisačkoj ulici na kojoj se uspostavlja jednosmeran saobraćaj i zabranjuje zaustavljanje i parkiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na kolovozu.  Sa Bulevara Jaše Tomića dozvoljena su samo leva skretanja u Kisačku ulicu prema Sentandrejskom putu, odnosno samo desna skretanja iz suprotnog smera.

Privremeno će biti izmenjene trase linije broj 1 GSP-a u oba smera tako da umesto dela Kisačke koristi Bulevar Jaše Tomića, Bulevar oslobođenja, Bulevar kralja Petra I i dalje postojećom trasom. Privremeno će biti izmenjene i trase 11A i 11B tako da umesto dela Bulevara Jaše Tomića, Kisačke i Jovana Cvijića koristi Bulevar oslobođenja, Bulevar kralja Petra I, Kisačku., Temerinsku do Gundulićeve i dalje postojećom trasom. Privremeno će biti izmenjena i trasa autobusa 21, 22, 23, 24 i 39 u oba smera tako da sa autobuske stanice koriste Bulevar oslobođenja, Bulevar kralja Petra I do Kisačke, i dalje postojećom trasom.

Izmena saobraćaja u Kisačkoj važi do 3. juna.

Podsetimo, saobraćaj je zabranjen na raskrsnici ulica Hadži Ruvimove i Ilije Birčanina zbog rekonstrukcije i izgradnje vrelovodne mreže. Hadži Ruvimova i Ilije Birčanina iz svih smerova prema ovoj raskrsnici privremeno su "slepe ulice". Ova izmena važi do 2. juna. Takođe, zbog radova na postavljanju završnog asfaltnog sloja, za saobraćaj je zatvorena krajnja desna kolovozna traka Partizanske ulice, iz pravca Sentandrejskog puta prema Temerinskoj ulici. Planirano je da radovi traju do 2. juna Uz to, još uvek je za saobraćaj zatvorena ulice Vojvode Bojovića.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Zatvara se i raskrsnica Kisačke i Jaše Tomića

Izvor: Radio 021, 26.Maj.2015

Na raskrsnici Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića od srede, 27. maja biće izmenjen ražim saobraćaja zbog sanacije havarije na kanalizacionoj mreži...Saobraćaj će biti zabranjen u obe kolovozne trake u Kisačkoj ulici ispred raskrsnice sa Bulevarom Jaše Tomića, a saobraćajni tok za skretanje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.