Inđija: Povredio mladića zbog duga

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija: Povredio mladića zbog duga

Policija u Inđiji uhapsila je S.Š. (41) zbog sumnje da je teško povredio mladića koji mu navodno nije vratio dug.

Kako je saopšteno iz Policije, sumnja se da je S.Š. na lokalnom putu u okolini Inđije fizički napao 23-godišnjeg mladića i naneo mu telesne povrede zbog nevraćene pozajmice.

Dodaje se da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 časova.

Osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

HAPŠENJE U INĐIJI: Napao mladića zbog nevraćenog duga

Izvor: Kurir, 11.Feb.2016

BEOGRAD - Policija u Inđiji uhapsila je S.Š. (41) zbog sumnje da je teško povredio mladića koji mu navodno nije vratio dug...Kako je saopštio MUP, sumnja se da je S.Š. na lokalnom putu u okolini Inđije fizički napao 23-godišnjeg mladića i naneo mu telesne povrede, zbog nevraćene pozajmice.Dodaje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.