Imenovani novi direktori u tri pokrajinske institucije

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2016, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imenovani novi direktori u tri pokrajinske institucije

Pokrajinska vlada danas je imenovala nove direktore u tri svoje institucije.

Novi direktor Uprave za kapitalna ulaganja je Nedeljko Kovačević koji na tu poziciju dolazi umesto Nebojše Malenkovića. Kovačević je bio direktor Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova, dok je Malenković jedan od najbližih saradnika Bojana Pajtića i na toj funkciji je bio poslednjih pet godina.

Za direktora Direkcije za robne rezerve imenovan je Radovan Durutović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dosadašnji direktor NP "Fruška gora", umesto dosadašnjeg Tome Jašanova koji je na toj poziciji još od 2005. godine.

Gvozdena Perkovića, jednog od potencijalnih kandidata LSV za novog direktora novosadskog Vodovoda, u Turističkoj organizaciji Vojvodine zameniće dr Nataša Pavlović, dugogodišnja radnica ove institucije.

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici odlučila i da izdvoji 6,4 miliona dinara sa tekuće budžetske rezerve, radi hitne popravke angio-sale na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.