I sutra hladno i kišovito

Izvor: Radio 021, 08.Okt.2015, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I sutra hladno i kišovito

U Novom Sadu sutra promenljivo oblačno, tokom jutra uz slabu kišu.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 14°C.

U subotu jače naoblačenje sa kišom. Krajem dana i tokom noći očekuju se obilnije padavine, povremeno i jači pljuskovi. I u nedelju oblačno sa obilnom kišom. Tokom celog vikenda biće vetrovito, istočni i jugoistočni vetar imaće i olujne udare. Maksimalna temperatura biće 10°C.

U ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pre podne oblačno sa kišom, posle podne prestanak padavina, uveče i razvedravanje. Duvaće umeren do jak zapadni i severozapadni vetar. U utorak umereno oblačno i toplije, uveče i tokom noći novo naoblačenje. Duvaće jak jugoistočni vetar.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Sutra hladno, oblačno i kišovito

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2015, 11:00

U Novom Sadu sutra jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, krajem dana i tokom noći i sa obilnijim padavinama...Duvaće umerena do jaka košava. Maksimalna temperatura do 14°C...U nedelju oblačno sa obilnom kišom. Temperatura do 10°C. U ponedeljak pre podne i sredinom dana oblačno sa slabom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.