Humanitarne večeri Vreme je za vino i Veče sa Drakulom 1. i 7. februara

Izvor: Radio 021, 19.Jan.2017, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarne večeri "Vreme je za vino" i "Veče sa Drakulom" 1. i 7. februara

Humanitarne tematske večeri, "Vreme je za vino" i "Veče sa Drakulom", održaće se 1. i 7. februara na Novosadskom sajmu i na Ribarcu.

Manifestacija "Vreme je za vino" održaće se 1. februara od 20 časova na Novosadskom sajmu. Svi ljubitelji vina moći će da uživaju u degustaciji izabranih vina, prezentaciji vina od strane somelijera iz Udruženja somelijera Srbije, kao i kulturno-zabavnom programu uz osvrt na istorijat i nastanak vinarstva u Srbiji. Ulaznica po ceni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od 800 dinara može se rezervisati na broj telefona 069/630329 u periodu od 16 do 20 časova svakog dana. Sva sredstva biće donirana udruženju "Plavo Srce 021" za pomoć deci i roditeljima dece obolele od dijabetesa.

Manifestacija "Veče sa Drakulom" održaće se 7. februara od 20 časova u restoranu Ribarac na Ribarskom ostrvu. Obožavaoci čuvenog grofa Drakule moći će iz njegovog ugla da dožive povezanost rumunskih mitova sa istorijom. Pozvani su svi ljubitelji geografije i istorije, kao i oni koji su zainteresovani da prođu  kroz tradicionalno prijateljstvo Srbije i Rumunije i kulturno-umetnički program koji sadrži brojne prezentacije, zanimljive činjenice i informacije koje poseduje jedino poznati Grof. Cena ulaznice za je 1.000 dinara, a kontakt za rezervacije je 069/2671995. Humanitarni deo je posvećen udruženju roditelja prevremeno rođene dece "Optimistik" iz Novog Sada.

Obe manifestacije organizuju studenti III godine hotelijerstva, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo PMF-a.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Humanitarne večeri uz vino i Drakulu

Izvor: NoviSad.com, 19.Jan.2017

"Vreme je za vino" i "Veče sa Drakulom" dva su humnitarna događaja koje će studenti treće godine hotelijerstva Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno-matematičkog fakulteta organizivati tokom februara..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.