Huligani noćas divljali i razbili kamere u porti

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligani noćas divljali i razbili kamere u porti

Nepoznati huligani razbili su kamere na zgradi Župnog ureda Rimokatoličke crkve "Imena Marijinog" u centru Novog Sada.

Nekoliko mladića i devojaka sinoć je sedelo ispred zgrade Ureda, a jedan od momaka iz te grupe štapom je udarao kamere video nadzora.

Nakon incidenta policija je izašla na lice mesta, ali su se huligani već udaljili. Ovo je još jedan u nizu napada na ovaj ured, a pre dve nedelje oštećen je automobil Roberta Erharda dekana Novosadskog okruga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
"Ovo je sada zaista postalo skoro pa nepodnošljivo. Na ovakav život se zaista teško navići, a posebno kada dođete iz sredine gde se svi ljudi vole", rekao je Erhard. On je dodao da je Novi Sad uvek bio civilizovan i kulturan grad, poznat po dobrim odnosima između građana različitih veroispovesti.

Policija je preuzela snimke sa sigurnosnih kamere, a pre nekoliko dana indetifikovan je napadač koji je pre dve nedelje oštetio automobil Erhardov automobil. Inače, Katolička porta, gde se nalazi Župni ured popularno je mesto okupljanja mladih, koji, kada vreme to dozvoljava, tu prvode večeri.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.