Horor: Na Podbari rupa rupu stiže, a svetiljke progutao mrak

Izvor: 24sata, 21.Nov.2014, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor: Na Podbari rupa rupu stiže, a svetiljke progutao mrak

Novosađani koji žive na Podbari, naselju u centru grada, svakog dana prolaze trotoarima i ulicama punim kratera, a još gore im je noću jer neke ulice jedva da su osvetljene.

CENTAR - Neke od ulica na koje se Podbarčani najviše žale su Šumadijska, Miletićeva, Marka Miljanova, Filipa Višnjića i Pavla Stamatovića.

- Sinoć sam po ko zna koji put prošla Miletićevom ulicom, onim njenim donjim delom gde je Srednjoškolski internat. Osim što je totalni mrak jer >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << uopšte nema svetiljki i ulicu obasjavaju jedino reklame, tamo rupa rupu stiže, beton je neravan, a automobili načičkani sa svake strane - kaže Milena Stanković, koja svako veče zbog posla prolazi tom ulicom.

Prema rečima Branislave Petrović, jedino je gora Šumadijska ulica.

- To je pravi horor, tamo u njenom donjm uglu nema svetiljki, mora da se ide posred puta - ispričala je Petrovićeva.

U JKP „Stan“, koje je zaduženo za održavanje ulične rasvete, kažu da će popraviti šta se može i obavestiti Zavod za izgradnju grada. Iz zavoda nismo dobili odgovor kada će problem biti rešen.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.