Gužva na Bubanj Potoku, očekuje se još veća

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2016, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužva na Bubanj Potoku, očekuje se još veća

AMSS je saopštio je da je pojačan intezitet saobraćaja na svim putevima, a posebno onim koji vode ka većim gradskim sredinama.

Navedeno je i da se na naplatnoj stanici Bubanj Potok trenutno čeka od 15 do 20 minuta sa tendenecijom porasta u narednim satima.

Kako je navedeno, na naplatnim rampama su otvoreni svi raspoloživi kanali za naplatu putarine, a vreme zadržavanja je oko 10 minuta, sem na naplatnoj stanici Bubanj Potok na kojoj se trenutno čeka od 15 do 20. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, i na našim graničnim prelazima pojačan je intezitet saobraćaja.

Na prelazu Batrovci i prelazu Šid sa Hrvatskom zadržavanja su oko 60 minuta, dok se na ostalim našim prelazima ne registruju duža zadržavanja od 30 minuta.

Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je reletaivno i vrlo često promeljivo, posebno u turističkoj sezoni u kojoj se nalazimo, navodi se u saopštenju.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.