Glavni kandidat za direktora RTV-a Jakša Šćekić

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni kandidat za direktora RTV-a Jakša Šćekić

Za mesto novog programskog direktora Radio televizije Vojvodine, kao glavni kandidat, sve češće se pominje Jakša Šćekić, novinar agencije Rojters.

On je za "Danas" rekao da bi o tome trebalo da odluče neki drugi ljudi, ali nije negirao svoju želju da na tom mestu nasledi smenjenog Slobodana Arežinu.

"To je pitanje za ljude koji biraju te pozicije. Moja životna želja je da svoju karijeru završim na nekom od domaćih javnih servisa", istakao je Šćekić. "Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da moje znanje i iskustvo mogu da budu od neke koristi. Ja sam programski čovek i razumem se u to, moje iskustvo je programsko", dodao je on.

Objavljen konkurs za direktora i glavnog urednika RTV

Radio-televizija Vojvodine objavila je javne konkurse za imenovanje generalnog direktora i glavnog i odgovornog urednika tog medija. Prema konkursima, objavljenim u dnevnom listu Danas, Dnevniku, Mađar So i na veb stranici RTV-a, rok za prijavljivanje kandidata je 30 dana od dana objavljivanja konkursa za poziciju direktora, dok je rok za podnošenje prijava za glavnog i odgovornog urednika 15 dana.

Kandidati za generalnog direktora RTV-a, pored dokaza o ispunjavanju uslova, treba da podnesu i program rada i upravljanja RTV-om za mandatni period od pet godina, koliko traje ta funkcija. RTV je takođe objavio konkurs i za programskog direktora.

Autor: Danas

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.