Festival pozorišta PRKOS od 29. avgusta u Knjaževcu

Izvor: Radio 021, 31.Maj.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival pozorišta "PRKOS" od 29. avgusta u Knjaževcu

Festival pozorišta "PRKOS", koji Dom kulture Knjaževac organizuje u okviru 55. Festivala kulture mladih Srbije, biće održan u Knjaževcu od 29. avgusta do 2. septembra.

Na festivalu mogu da učestvuju omladinska i studentska pozorišta, dramski studiji i radionice, sa predstavom koja premijerno mora da bude izvedena do 1. jula 2016. godine.

Prijave se mogu dostaviti do 5. avgusta, na adresu Doma kulture Knjaževac, Branka Radičevića 1, 19350 Knjaževac, sa naznakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << – za PRKOS.

Selektor PRKOSA-a, reditelj i teatrolog Vladimir Putnik, odabraće pet predstava i jednu predstavu za decu koja će biti izvedene na tom festivalu.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.