FOTO: Uklanja se bandera sa biciklističke staze

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Uklanja se bandera sa biciklističke staze

Na uglu Kisačke i Bulevara Jaše Tomića danas je počelo pomeranje bandere koja je stajala na sred biciklističke staze, o čemu je 021.rs pisao pre nekoliko dana.

Prilikom nedavne rekonstrukcije ulične rasvete, nova bandera je postavljena na istom mestu na kojem se nalazila i stara, na samoj biciklističkoj stazi. Nalazila se na samoj raskrsnici, kod prelaza, što je činilo još opasnijom za bicikliste.

Kako je za 021.rs objasnio Marko Trifković iz Novosadske biciklističke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << inicijative, na ovaj problem ukazivalo se pre tri godine, ali bezuspešno.

"Još od 2012. godine u mapiranjima problema ukazujemo na ovo, očekujući da se stub javne rasvete ukloni sa biciklističke staze, gde mu nije mesto. Sigurno nismo očekivali da će na njegovo mesto biti postavljen novi i da će takav propust promaći stručnom nadzoru. Zamislite da imate stub javne rasvete na kolovozu", naveo je on za naš portal.

Nadležne službe sada su odlučile da isprave grešku.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.