FOTO: Požar zbog elektroinstalacija na Novom naselju, dvoje se nagutalo dima

Izvor: Radio 021, 26.Maj.2016, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Požar zbog elektroinstalacija na Novom naselju, dvoje se nagutalo dima

U požaru koji je jutros oko 4 sata izbio u zgradi u Ulici Radomira Raše Radujkova 20 na Novom naselju dve osobe su se nagutale dima, a šteta je znatna.

U Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da su dvoje stanara prebačeni na Institut za plućne bolesti jer su se nagutali dima.

Kako 021.rs saznaje od stanara zgrade na Novom naselju, nijedan od stanova nije oštećen, a požar je izbio u strujnom ormanu u prizemlju zgrade.

Prema rečima svedoka, vatrogasci su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << brzo reagovali po pozivu da se u prizemlju oseća dim i bukti vatra, i požar je brzo ugašen.

Osim što je zgrada ostala bez struje, došlo je i do pucanja cevi, pa je voda poplavila prizemlje objekta i sada su tamo ekipe Elektrodistribucije "Novi Sad" koji rade na sanaciji štete.

Za sada nije poznato kako je došlo do požara, osim što se pretpostavlja da je uzrok kvar na elektroinstalacijama.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.