FOTO: Novosađankama otimali zlatni nakit i torbe, jesu li i vas pljačkali?

Izvor: Radio 021, 01.Jul.2016, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Novosađankama otimali zlatni nakit i torbe, jesu li i vas pljačkali?

Novosadska policija uhapsila je dvojicu mlađih muškaraca zbog sumnje da su ženama u Novom Sadu otimali zlatni nakit i torbe.

Uhapšeni su Novosađanin čiji su inicijali P.B. (27) i Z.A. (25) iz opštine Bač.

Novosađanin P.B. je osumnjičen za najmanje sedamnaest teških krađa koje je počinio na način da je u ulazima stambenih zgrada čekao žene i otimao im zlatni nakit. Postoji sumnja da je jednu ženu udario i oborio na tlo, jer nije uspeo da joj strgne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zlatni lančić s vrata.

Za Z.A. postoji sumnja da je počinio četiri teške krađe. Osumnjičen je da je jednoj ženi u Novom Sadu oteo torbu dok je vozio ukradeni skuter. Dvojici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Osumnjičenima su na teret stavljena krivična dela krađa, teških krađa i jedna razbojnička krađa.

Policija sumnja da su njih dvojica počinili još krivičnih dela, te poziva građane, koji su bili žrtve krađe, a misle da su možda ovi muškarci umešani, da se jave na broj telefona 066/889-32-39.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.