FOTO: Nalazili žrtve preko oglasa, drogirali ih i pljačkali

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Nalazili žrtve preko oglasa, drogirali ih i pljačkali

Policija u Beogradu uhapsila je B.B. (38) i A.G. (37) osumnjičene da su izvršili više razbojništava, teške krađe i prevare na teritoriji Beograda.

Sumnjiče se da su se javljali na oglase za izdavanje stanova i bračne ponude i nakon dogovoranja oko uslova iznajmljivanja stana ili sklapanja poznastva, i potom u piće oštećenima, koristeći njihovu nepažnju, sipali omamljujuća sredstva od kojih su gubili svest.

Nakon toga su vršili premetačinu i uzimali iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stanova novac, nakit i druge vredne predmete, i skidali prstenje, minđuše i ogrlice sa oštećenih.

B.B. se takođe tereti za silovanje jedne od omamljenih žrtava.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Sumnja se da ima više oštećenih pa ih policija poziva da se, ukoliko prepoznaju osumnjičene na fotografijama, jave Policijskoj upravi Beograd na brojeve telefona 011/279 7470 i 064/892 0755.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Par osumnjičen za razbojništva – krađe, silovanja, prevare

Izvor: RTS, 26.Jul.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B. B. (1979) i A. G. (1980), osumnjičene da su izvršili više krivičnih dela razbojništva, teške krađe i prevare na teritoriji Beograda. . Postoje osnovi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.