FOTO: Mlađani direktor Luke se odrekao mafijaške titule?

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Mlađani direktor Luke se odrekao mafijaške titule?

Jedan od direktora Luke Novi Sad, Aleksandar Požgaj, ugasio je svoj profil na društvenim mrežama na kojima se predstavljao kao konsiljere.

Razlog je pisanje lista Alo o raskalašnom životu ovog mladog socijaliste iz Šapca koji je, sem fotografija kojima se hvalisao, sebi dodelio i mafijašku titulu.

Prema saznanjima lista, Požgaj je dobio packe iz centrale SPS-a, partije koja se, između ostalog, zalaže za socijalnu pravdu. Novinarima je pre toga rekao da ide na odmor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na Maltu i da će sve "objasniti" kada se vrati.

Požgaj je pre stupanja na direktorsku funkciju državne firme bio šef kabineta predsednika Skupštine grada Novog Sada Siniše Sevića. Prethodno je bio savetnik za omladinu SPS-a.

Na fotografijama koje su sačuvane na internetu vide se njegova hvalisanja sa skupocenim odelima, satovima, šampanjac, tompusi, crne limuzine, noćni provodi, egzotična putovanja. Psihijatri navode da ovakvo hvalisanje i bahato ponašanje može da ukazuje na osiromašenje duha koji pokušava da nadomesti na druge načine.

- Vlast, novac i moć smatraju se kao najveći afrodizijaci pa lako opijaju i zanesu, i to posebno ljude osiromašenog duha. Ostvareni i obrazovani umeju da kanališu onaj narcisoidni osećaj koji postoji u svima nama, dok oni koji su neostvareni i osiromašenog duha vrednovanje sebe i uspešnost pokazuju kroz jednostavne materijalne stvari - kazala je za Alo psihijatar Ljiljana Simić.

Požgaj, koji će u septembru napuniti tek 30 godina još nije prijavio svoja nova primanja.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.