El Klasiko: Real do izjednačenja u 90. minutu

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2016, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

El Klasiko: Real do izjednačenja u 90. minutu

Fudbaleri Barselone i Real Madrida odigrali su nerešeno 1:1 u derbi utakmici 14. kola španske Primere.

Barselona je povela golom Luis Suareza u 53. minutu, da bi Real izjednačio u 90. minutu golom Serhija Ramosa.

Real je današnjim remijem u El Klasiku zadržao bodovnu prednost na tabeli Primere i sada ima 34 boda, šest više od Barselone.

Prvo poluvreme nije donelo mnogo uzbuđenja, Katalonci su imali loptu, dok su Madriđani čekali šansu iz kontranapda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Početak drugog poluvremena nije doneo ništa novo, ali je Barselona ipak u 53. minutu stigla do gola. Nejmar je iznudio prekršaj na levoj strani, a potom ga izveo i u petercu pronašao Suareza, koji je glavom loptu prosledio u mrežu Reala za vođstvo Katalonaca.

"Kraljevski" klub nije imao pravo priliku sve do finiša utakmice. Sa druge strane, Barselona je u 68. minutu imala priliku da povisi rezultat na 2:0, ali je Nejmar promašio gol sa peterca.

U 90. minutu Marselo je na levom boku iznudio slobodan udarac. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić je izveo prekid, a u šesnaestercu je pronašao usamnjenog Ramosa koji je loptu glavom prosledio u Barsinu mrežu. Barselona je u poslednjim sekundama utakmice umalo stigla do gola, ali je loptu sa gol linije ispucao Kasemiro posle udarca Serhija Roberta glavom sa oko 15 metara.

Autor: Beta/ foto: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.