Educons i Adria Media Group pokreću program projektnog studiranja

Izvor: Radio 021, 26.Maj.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Educons i Adria Media Group pokreću program projektnog studiranja

Kompanija Adria Media Group i Univerzitet Educons potpisali su ugovor o saradnji, kojim će kao društveno odgovorne kompanije otpočeti zajednički rad na pokretanju programa projektnog studiranja, prvi put u oblasti visokog obrazovanja u Srbiji.

Ova saradnja uticaće i na unapređenje sistema i kvaliteta obrazovanja, naučno-istraživačkog rada i razvoja drugih obrazovnih projekata društva, a za cilj treba da ima formiranje budućih medijskih kadrova Srbije i regiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Programi koji će biti formirani obuhvataće zajednička istraživanja, seminare, domaće i međunarodne konferencije, razmenu znanja i informacija, unapređenje studijskih programa i praktičnih znanja iz pojedinih naučnih i obrazovnih oblasti koje su od posebnog interesa za dalji razvoj kadrova iz oblasti digitalnih medija.

Takođe, akcenat će biti stavljen i na razvijanje potpuno novih servisa i edukativnih programa sa inplementacijom u realnom vremenu i praksi.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Adria Media Grupa i Univerzitet EDUCONS pokreću projektno studiranje

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Maj.2015, 08:57

BEOGRAD – Kompanija Adria Media Group i Univerzitet EDUCONS potpisali su danas o saradnji, kojim će kao društveno odgovorne kompanije otpočeti zajednički rad na pokretanju programa projektnog studiranja, prvi put u oblasti visokog obrazovanja u Srbiji..Ova saradnja uticaće i na unapređenje sistema...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.