Džared Leto u nastavku filma Blade Runner

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2016, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džared Leto u nastavku filma "Blade Runner"

Oskarovac i nesrećni Joker, Džared Leto pridružio se glumačkoj ekipi filmske kuće Alcon Entertainment za predstojeći nastavak "Blade Runnera".

Leto će se na setu tako pridružiti Harisonu Fordu, Rajanu Goslingu, Robinu Rajtu, Mekenzi Dejvis i Dejvu Bautisti, ali još nije pojašnjeno kakvu će ulogu Leto tumačiti u nastavku sci-fi klasika.

"Izuzetno smo uzbuđeni što je Džered pristao na ključnu ulogu u Blade Runner nastavku", izjavili su suosnivači >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Alcona, Endrju Kosove i Borderik Džonson. "On je fenomenalan glumac, pa znamo da će kreirati nezaboravnog lika."

Reditelj filmova "Prisoners" i "Sicario", Denis Viljenuve zaslužan je za režiju nastavka, čija će radnja biti smeštena nekoliko desetina godina nakon originala iz 1982. godine.

Ridli Skot, reditelj originala u nastavku će imati ulogu izvršnog producenta. "Blade Runner" bi u bioskopima trebalo da se pojavi 6.10.2017. godine.

Autor: MTV.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.