Državljani Srbije uhapšeni zbog droge na žurci u Ulcinju

Izvor: Radio 021, 26.Avg.2016, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljani Srbije uhapšeni zbog droge na žurci u Ulcinju

Dvojica državljanina Srbije uhapšena su zbog posedovanja narkotika tokom racije u jednom klubu na Velikoj plaži u Ulcinju u Crnoj Gori.

Zbog marihuane, ekstazija, spida i LSD-a crnogorska policija procesuirala je sadam osoba u Ulcinju.

Službenici Odseka za borbu protiv droge Sektora kriminalističke policije u u saradnji s policajcima iz Bara i Ulcinja danas su izveli raciju u objektu "Ka’banya kitesurf" na Velikoj plaži u Ulcinju. Zbog posedovanja narkotika procesuirano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je sedam osoba, a dvoje je uhapšeno, oboje iz Srbije.

Službenici Odseka za borbu protiv droge priveli su N.Ž. i V.T, iz Srbije, koji su po skraćenom postupku privedeni Područnom organu za prekršaje u Ulcinju, dok će taj organ u redovnom postupku procesuirati predmete ostalih pet osoba.

Na žurci kojoj je prisustvovalo više stotina ljudi, ukupno je zaplenjeno 199 komada ekstazija, 140,4 grama marihuane, 36,3 grama amfetamina-spida, jedna LSD sličica i 0,8 grama neidentifikovane praškaste supstance sive boje.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.