Izvor: Beta, 28.Okt.2010, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljene nagrade 55. Sajma knjiga u Beogradu

BEOGRAD, 28. oktobra 2010. (Beta) - Nagrade 55. Sajma knjiga u Beogradu dodeljene su u četvrtak uveče izdavačkoj kući "Klio" - za najboljeg izdavača, Geopoetici - za izdavački poduhvat za Ediciju "Ekopoetika" i Milenku Bodirogiću, autoru knjige "Prognana bića- srpska mitologija" u izdanju Orfelina iz Novog Sada - za najbolju knjigu za decu.

Specijalno priznanje za 2010. godinu je dobila Izdavačka kuća "Prometej" iz Novog Sada za Pravopisni rečnik srpskog jezika sa pravopisno gramatičkim savetnikom, Milana Šipke.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodeljene nagrade 55. Sajma knjiga u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 28.Okt.2010

BEOGRAD, 28. oktobra 2010. (Beta) - Nagrade 55. Sajma knjiga u Beogradu dodeljene su u četvrtak uveče izdavačkoj kući "Klio" - za najboljeg izdavača, Geopoetici - za izdavački poduhvat za Ediciju "Ekopoetika" i Milenku Bodirogiću, autoru knjige "Prognana bića- srpska mitologija" u izdanju Orfelina...

Nastavak na NaDlanu.com...

Kuća Klio izdavač godine

Izvor: Danas, 29.Okt.2010, 01:09

U konkurenciji 11 prijavljenih izdavačkih kuća žiri 55. međunarodnog beogradskog sajma knjiga jednoglasno je za izdavača godine proglasio beogradski Klio. Za izdavački poduhvat 2010. proglašena je ediciju Ekopoetika izdavačke kuće Geopoetika, u konkurenciji 37 izdavača.

Nastavak na Danas...

Knjige su u Modi

Izvor: PRObjave.com, 29.Okt.2010

Sinoćnjim druženjem sa Mirjanom Bobić Mojsilović u Novom Sadu završena je akcija "Knjige su u Modi!" Motivisana 55. Međunarodnim sajmom knjiga ovu akciju organizovala je modna kuća Luna sa težnjom da približi modu i književnost i svojim dragim kupcima, koji su istovremeno i ljubitelji pisane...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.