Devojčicu udario auto na pešačkom prelazu

Izvor: Radio 021, 03.Maj.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčicu udario auto na pešačkom prelazu

Dvanaestogodišnja devojčica zadobila je prelom nadlaktice kada ju je na pešačkom prelazu oko 12.30 časova udario automobil marke "golf".

Nezgoda se dogodila na Bulevaru cara Lazara ispred broj 102, a kako prenosi "Blic", devojčici je povreda sanirana na licu mesta. Ona je upućena na odeljenje Dečije hirurgije na dalju dijagnostiku, ali će ubrzo biti puštena na kućno lečenje, jer doktori smatraju da nema ozbiljnijih povreda.

Za sada nije poznato kako je došlo do nesreće, a daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti koje su dovele do udesa.

Autor: Blic

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Devojčicu udario auto na pešačkom prelazu na Limanu IV

Izvor: Radio 021, 03.Maj.2016

Dvanaestogodišnja devojčica zadobila je prelom nadlaktice kada ju je na pešačkom prelazu oko 12.30 časova udario automobil marke "golf"...Nezgoda se dogodila na Bulevaru cara Lazara ispred broj 102, a kako prenosi "Blic", devojčici je povreda sanirana na licu mesta...Ona jepotom odvežena u Dečiju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.