Deo novca od trka na Mišeluku dat u humanitarne svrhe

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo novca od trka na Mišeluku dat u humanitarne svrhe

Porodici preminulog sportskog funkcionera Milana Čanića uručena je novčana pomoć koja je prikupljena od prodatih ulaznica na auto-trci na Mišeluku.

Predsednik organizacionog odbora auto-trke "Velika nagrada Grada Novog Sada 2014" i član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković zajedno sa predstavnicima ASK "Petro maks" posetili su porodicu premiulog i uručili pomoć.

Auto-trka "Velika nagrada Novog Sada" održana je u junu ove godine na stazi Mišeluk, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a prateći sadržaji ove godine bili su usmereni na promociju bezbednosti u saobraćaju.

Milan Čanić doprineo je razvoju auto-moto sporta u Novom Sadu kao i tradiciji održavanja trka na stazi Mišeluk. Preminuo je prošle godine od posledica srčanog udara.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.