DIVJI ZAPAD Novosadski klinci u školu nose pištolje, noževe, drogu...

Izvor: 24sata, 28.Nov.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVJI ZAPAD Novosadski klinci u školu nose pištolje, noževe, drogu...

U policijskoj akciji "Školarac" u protekla tri dana je u okolini novosadskih škola privedeno više osoba koje su kod sebe imale neku vrstu oružja ili drogu.

Kod jednog momka su policijski službenici, pregledom njegovog školskog ranca

pronašli pištolj u ilegalnom posedu i protiv njega će biti  podneta krivična prijava.

Kod još šest osoba, od kojih je jedna maloletna, pronađena su četiri noža i dve teleskopske palice, koji su uz potvrdu oduzeti, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << a protiv njih će biti podneti

zahtevi za pokretanje prekršajne odgovornosti.

Od 14  mladića oduzeto je ukupno 19 marihuane i 71 tableta iz  kategorije opojnih droga. Tokom akcije pronađene su i tri  osobe za kojima su bile raspisane poternice.

Operativna  akcija "Školarac" sprovodi se od juna, kao deo aktivnosti sa  ciljem podizanja stepena bezbednosti na području svih škola  u Policijskoj upravi Novi Sad.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

DIVLJI ZAPAD Novosadski klinci u školu nose pištolje, noževe, drogu...

Izvor: 24sata, 28.Nov.2014

U policijskoj akciji "Školarac" u protekla tri dana je u okolini novosadskih škola privedeno više osoba koje su kod sebe imale neku vrstu oružja ili drogu...Kod jednog momka su policijski službenici, pregledom njegovog školskog ranca pronašli pištolj u ilegalnom posedu i protiv njega će biti...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.