Četvrti Biznis kafe 15. decembra na temu Od poljoprivrede do turizma

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrti Biznis kafe 15. decembra na temu "Od poljoprivrede do turizma"

Druženje malih preduzetnika Biznis kafe održaće se 15. decembra u 18 časova u Kućerdi na Stadionu Vovodine, na temu "Od poljoprivrede do turizma".

Gosti će biti Aleksandar Samardžija - Splića, vlasnik Salaša 137, Tatjana Mrdak, ambasadorka pčelarstva u Srbiji i Slobodan Simić, čovek koji vodi Specijalni rezervat prirode Zasavica.

Karte po ceni od 1.000 dinara mogu se kupiti na licu mestapre početka ili preko Gigstiksa.

Biznis >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kafe je najpopularnije okupljanje malih preduzetnika u regionu. Događaj u Novom Sadu vodiće Marija Radojčić, vlasnica  licence za Vojvodinu. U Srbiji se okupljanja organizuju više od tri godine (Beograd i Novi Sad), a u regionu u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i Bosni i Hercegovini preko pet godina.

Do sada je održano više od 100 susreta i ispričano više od 250 uspešnih preduzetničkih priča. Susrete je posetilo oko 10.000 gostiju.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.