Četvoro povređeno u dva udesa na novosadskim ulicama

Izvor: Radio 021, 03.Avg.2015, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro povređeno u dva udesa na novosadskim ulicama

U Novom Sadu su se u nedelju dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe lakše povređene.

Oko 11:20 h na uglu Jerneja Kopitara i Heroja Pinkija se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je povređena 61-godišnja žena. Ona je zadobila lakše telesne povrede i prebačena je u Urgentni centar.

Kasnije, predveče oko 18:30 h na uglu Otokara Keršovanija i Čenejske povređene su u udesu tri mlađe osobe, dve devojke i jedan mladić. Svi su zadobili lakše telesne povrede.

Novosadska Hitna pomoć je u nedelju imala 101 intervenciju, najviše zbog poziva pacijenata sa respiratornim, kardiovaskularnim i neurološkim problemima.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

U udesima dve žene zadobile povrede glave

Izvor: Radio 021, 04.Avg.2015, 07:40

Dve starije žene zadobile su povrede glave u dve saobraćajne nezgode koje su se tokom jučerašnjeg dana desile na ulicama Novog Sada...Prvi udes desio se oko 11:20 časova na Bulevaru oslobođenja i tom prilikom lakše povrede glave zadobila je 75-ogodišnja starica...Desetak minuta nakon toga, oko...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.