Četvorica izbodena noževima u Beogradu, jedan u teškom stanju

Izvor: Radio 021, 26.Mar.2017, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorica izbodena noževima u Beogradu, jedan u teškom stanju

Četiri muškarca povređena su sinoć u Beogradu pošto su ranjeni nožem.

Među njima je i jedan strani državljanin, koji je zadobio teške povrede.

Dva muškarca zadobila su povrede nastale najverovatnije nožem u 23:58 sati u Ulici kralja Milana preko puta "Beograđanke", od kojih je jedan teško povređeni strani državljanin, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar.

U 4:12 sati u Ulici Vojvode Brane tešku traumu usled uboda nožem zadobio je 19-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << muškarac, dok je drugi muškarac zadobio povredu glave, a prebačeni su u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je i u 04:13 sati na uglu ulica Vojvode Brane i Đuke Dinić, gde je povrede usled uboda nožem zadobio 26-godišnji muškarac, koji je prebačen u KBC "Zvezdara".

Autor: Tanjug; Foto: Pixabay

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.