Bivši radnik Mekdonaldsa ovo nikad ne bi poručio

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši radnik Mekdonaldsa ovo nikad ne bi poručio

Bivši menadžer Mekdonaldsa, otkrio je kako neka piletina od koje se prave burgeri dolazi čak s dalekog Tajlanda.

- Nemojte naručivati grilovanu piletinu. Radi se o odvratnom mesu koje se u Meku odmrzava i pomalo je želatinasto. Piletina je prethodno skuvana i ispohovana, pre nego što dođe do nas zamrznuta iz Tajlanda - napisao je.

 Iz Mekdonaldsa su ove optužbe potvrdili. Portparol tog lanca restorana brze hrane iz Velike Britanije kazao je kako većinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << piletine nabavljaju iz svoje zemlje i iz ostatka Evrope, ali kako deo dolazi s drugih krajeva sveta.

 - Koristimo isključivo pileća prsa i s obzirom na to, potrebno je imati izvore i iz Brazila i iz Tajlanda. Iste visoke standarde imamo za sve dobavljače bez obzira o kojem se delu sveta radilo - kazao je.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.