Besplatno klizanje i plivanje na SPENS-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno klizanje i plivanje na SPENS-u

NOVI SAD - Od danas na SPENS-u, kao i svake godine, tokom zimskog raspusta svi učenici osnovnih i srednjih škola mogu besplatno da uživaju u klizanju i plivanju.

Interesovanje je već prvog dana bilo veliko.

Besplatne smene na klizalištu će za đake biti sve do 16. januara, svakog radnog dana od 11.30 do 13 časova. Naplaćuje se samo iznajmljivanje klizaljki po ceni od 100 dinara.

Na bazenu besplatne smene su svakog radnog dana, za osnovce od 11 do 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << časova, a za srednjoškolce od 12.30 do 13.30.

Zainteresovani učenici treba samo da ponesu sa sobom đačku knjižicu ili neki lični dokument i prepuste se uživanju na ledu ili u vodi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.