Besplatne ulaznice za Exit i Sea dance najkreativnijim fanovima

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatne ulaznice za Exit i Sea dance najkreativnijim fanovima

Pod sloganom "Leto ljubavi", Exit festival ovog leta obeležava događaje iz 1967. kada je nastao revolucionarni hipi pokret.

Posetioci će imati priliku da uživaju u muzici jednih od najznačajnijih imena svetske i regionalne mužičke scene, a Hardwell, Jason Derulo, Jeff Mills, Rag'n'Bone Man, Sean Paul, Mahmut Orhan, John Newman ili Fatboy Slim su samo neka imena koja će nastupiti na ovogodišnjim Exitovim festivalima u Novom Sadu i Budvi.

Sponzor festivala, votka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << "Smirnoff ice" ove godine vodi najkreativnije fanove na ova festivala. Fanovi se mogu prijaviti za nagradni konkurs na sajtu www.smirnoffice.rs, a oni koji daju najkreativnije odgovore na pitanje "Šta povezuje Smirnoff ice i Exit leto ljubavi" osvojiće po dve ulaznice za Exit i Sea dance. Imena dobitnika biće objavljena na sajtu City magazina.

Exit festival održaće se od 5. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit avantura putuje na Jadransko more gde se od 13. do 15. jula održava četvrti po redu Sea dance festival.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prelepi grad na obali Save je već muzička destinacija: Šabački letnji festival od 28. do 30. jula

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2017

Petnaesti Šabački letnji festival održaće se od 28. do 30. jula na Šabačkoj tvrđavi pod sloganom "Oaza" i ugostiće neka od najznačajnijih imena domaće, regionalne i svetske muzičke scene, najavljeno je danas na konferenciji za novinare...Ivan Lalić ispred "Miksera", koji ove godine organizuje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.