Auto-voz Beograd-Bar od 11. juna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2010, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto-voz Beograd-Bar od 11. juna

BEOGRAD -

"Železnice Srbije" saopštile su da od petka, 11. juna, počinju letnju sezonu saobraćaja, kada će krenuti auto voz na relaciji Beograd - Bar - Beograd.

Voz će svakodnevno sa beogradske stanice polaziti u 23.10 sati, a dolazak u Bar po redu vožnje predviđen je za 9.37 sati.

U povratku iz Bara (počev od 12. juna) kompozicija kreće u 22.05 sati, a u naš glavni grad stiže u 7.31 sati.

Auto voz na relaciji Beograd-Bar-Beograd saobraćaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 11. septembra iz Beograda, odnosno 12. septembra iz Bara.

Iz Novog Sada u 21.08

Voz će imati vagone za prevoz automobila, kušet i spavaća kola, kao i specijalnu ponudu - salonska i spavaća kola iz sastava Plavog voza.

Tokom ovogodišnje sezone biće uveden i sezonski voz iz Niša za Bar, koji će početi da saobraća 18. juna.

Voz će svakodnevno polaziti sa niške železničke stanice u 20.55 sati, a u povratku iz Bara za Niš u 18 sati. U sastavu ovog voza će biti i direktna kola iz Skoplja.

Uz postojeće vozove iz Beograda u 10.10, 13.10 i 22.10 sati i Subotice u 18.36 sati (Novog Sada u 21.08 sati), ovog leta će iz Srbije za Bar saobraćati svakodnevno šest vozova.

Četiri kompozicije polaziće iz Beograda, i po jedna iz Subotice (Novog Sada) i Niša, navedeno je u saopštenju.

Skraćene trase zbog štrajka

Međunarodni vozovi "Helas ekspres" (Hellas Expres) i Olimpus" (Olympus) privremeno će večeras i sutra saobraćati skraćenim trasama zbog najavljenog štrajka "Grčkih železnica", dodaje se u saopštenju Železnica Srbije.

Voz "Helas ekspres", koji večeras polazi iz Beograda u 21 sat i 50 minuta, a u povratku iz Soluna kreće sutra u 17.05 sati, saobraćaće samo do i od stanice Đevđelija (Idomeni), a izostaće na deonici Đevđelija- Solun- Đevđelija.

Jutarnji voz "Olimpus", koji iz Beograda polazi za Solun sutra u 7 sati i 50 minuta, a iz Soluna za Beograd u 5.57 sati, saobraćaće takođe, samo do stanice Đevđelija (Idomeni).

Putnicima tih međunarodnih vozova biće obezbeđen autobuski prevoz na relaciji Đevđelija - Solun - Đevđelija, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Informacije za sve koji na more idu vozom

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jun.2010

Železnice Srbije saopštile su da od petka, 11. juna, počinju letnju sezonu saobraćaja, kada će krenuti auto voz na relaciji Beograd - Bar - Beograd...Voz će svakodnevno sa beogradske stanice polaziti u 23.10 sati, a dolazak u Bar po redu vožnje predviđen je za 9.37 sati. U povratku iz Bara (počev...

Nastavak na Vesti-online.com...

Auto-voz do CG od 11. juna

Izvor: B92, 10.Jun.2010, 09:45

U svom sasatavu voz će imati, vagone za prevoz automobila, kušet i spavaća kola, kao i specijanu ponudu-salonska i spavaća kola iz sastava Plavog voza, objavile su Železnice Srbije..„Železnice Srbije", od 11. juna, počinju letnju sezonu saobraćaja kada kreće auto voz na relaciji Beograd...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.