Auto-trka na Mišeluku promovisana danas na Trgu slobode

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto-trka na Mišeluku promovisana danas na Trgu slobode

Promocija auto - trke "Velika nagrada Novog Sada 2015", kojom se otvara šampionat Srbije na kružnim stazama, održana je danas na Trgu slobode.

Tim povodom, predstavljeni su automobili i vozači koji dolaze iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije, a biće raspoređeni u 11 klasa, u četiri divizije.  Trku "Velika nagrada Novog Sada 2015" organizuje Sportski auto - moto karting klub 021, uz podršku Grada Novog Sada.

"Sve je spremno za trku, postavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je sigurnosna oprema, pristiglo nam je oko 85 prijava takmičara, a najviše ih je u klasi 1 i klasi 2. Prošle godine smo vratili auto - trke na Mišeluk i nadamo se da će se tradicija nastaviti svake sledeće sezone. Pozivam građane da dođu u nedelju i uživaju u auto - trci "Velika nagrada Novog Sada 2015"", rekao je Marko Sandiki iz Sportskog auto - moto karting kluba 021.

Za Novosađane su na Trgu bile organizovane i akcije posvećene bezbednosti u saobraćaju, a bila su postavljena i dva simulatora koje je omogućila Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.

Tokom kvalifikacionog treninga i trke, 23. i 24. maja, od 8 do 18 časova biće obustavljen saobraćaj na Mostu slobode i na petlji Mišeluk. Takođe, biće izmenjene trase autobusa GSP-a.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Vozači očekuju žestoku borbu na “Velikoj nagradi Novog Sada”

Izvor: Blic, 22.Maj.2015

“Velika nagrada Novog Sada”, auto-trka koja otvara Prvenstvo Srbije, biće održana za vikend u Novom Sadu na stazi “Mišeluk”...Povodom održavanja “Velike nagrade Novog Sada”, danas su u centru grada bili izloženi automobili koji će učestvovati na trci, a održane su i akcije posećene...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.