Akcija udruženja Prevent u ponedeljak ispred Bajića

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija udruženja "Prevent" u ponedeljak ispred "Bajića"

Udruženje "Prevent" organizuje javnu akciju u Novom Sadu u okviru globalne kampanje "Podrži. Ne kažnjavaj", koja će biti održana u ponedeljak, 26. juna od 10 do 13h ispred Studentskog doma "Slobodan Bajić".

Udruženje akciju sprovodi u okviru obeležavanja 26. juna, Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga i nelegalne trgovine drogom. Novi Sad je treću godinu zaredom uključen u glubalnu kampanju zahvaljujući aktivnostima udruženja "Prevent", poručuju u ovom udruženju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Posetioci i zainteresovani za akciju će moći da se fotografišu u foto-kabini, a na fotografijama će se nalaziti poruka "Podrži. Ne kažnjavaj", da se informišu o akciji i razgovaraju sa članovima Udruženja i uzmu promotivni edukativni materijal.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra akcija povodom borbe protiv zlouporebe droga

Izvor: NoviSad.com, 25.Jun.2017

Javna akciju pod sloganom “Podrži. Ne kažnjavaj” biće održana u ponedeljak, 26. juna od 10 do 13 sati, ispred Studentskog doma "Slobodan Bajić". Akcija se sprovodi povodom Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga i nelegalne..

Nastavak na NoviSad.com...

U okviru 26. Belefa održana revija Suzane Perić!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017, 12:27

Sinoć je u okviru 26. Beogradskog letnjeg festivala u prelepom ambijentu Bašte Studentskog kulturnog centra održana revija modne kreatorke Suzane Perić...Suzana Perić publici Belefa predstavila je kolekciju za proleće/leto 2017 "Ples po oblacima". Saradnjom sa Belefom zaokružen je put ove kolekcije,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.