Znate li kako se Novak zagreva na Rolan Garosu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2016, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li kako se Novak zagreva na Rolan Garosu? (foto)

U društvu je sve mnogo lepše. I to kakvom...

Uoči današnjeg meča osmine finala Rolan Garosa protiv Španca Roberta Bautiste Aguta, Novak Đoković je na društvenim mrežama podelio snimak jutarnjeg zagrevanja u društvu dečaka i devojčica koji skupljaju loptice na mečevima ovog Gren Slem turnira.

''Ove devojčice i dečaci su pravi biser Rolan Garosa. Voleo bih da nam zajednička jutarnja zagrevanja i razmena lepe energije postanu tradicija'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poručio je Novak.

Inače, njegov duel sa Bautistom Agutom zakazan je za danas u  13 časova.

This is what I call a perfect morning warm-up at #RG16 ☺️🎾https://t.co/Go2wJpCxGQ pic.twitter.com/MR58BmyrpX

Novak Djokovic (@DjokerNole) May 29, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Danas nema tenisa na Rolan Garosu!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2016

Kiša je neumoljiva, otkazani svi mečevi na Rolan Garosu zakazani za ponedeljak...Zbog lošeg vremena i jake kiše danas se neće igrati mečevi na Rolan Garosu u Parizu, saopštili su danas organizatori drugog Gren Slem turnira u sezoni...Prvi teniser sveta Novak Đoković danas je trebalo da igra...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.