Vord o duelu sa Novakom: Moram da verujem u pobedu

Izvor: B92, 26.Jun.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vord o duelu sa Novakom: Moram da verujem u pobedu

Džejms Vord, rival Novaka Đokovića na startu Vimbldona, kaže da će uživati u duelu sa najboljim igračem današnjice.

Đoković i Vord otvaraju u ponededljak turnir na centralnom terenu Vimbldona i to će za Britanca biti jedinstveno iskustvo.

Prošle godine je na Vimbldonu stigao do trećeg kola, ali ove godine nije imao sreće sa žrebom.

„Nije idealno, ali na neki način i jeste. Biće to sjajno iskustvo i nešto što ne iskusi mnogo ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otvoriću turnir protiv jednog od najboljih igrača u istoriji i prvog igrača sveta trenutno. Ne može da bude mnogo bolje od toga“, kaže Vord.

On se ipak ne predaje unapred.

„Moram da izađem na teren i dam sve što imam, nikada se ne zna. Iznenađenja se dešavaju. Morate da izađete na teren i verujete u pobedu. Razgovaraću sa Endijem i videti šta on ima da kaže. Nadam se da će mi dati neki dobar savet.“
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.