Voleli ga ili ne, Novak zaslužuje mnogo više

Izvor: B92, 04.Avg.2017, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Voleli ga ili ne, Novak zaslužuje mnogo više"

Jedan od najpozantijih magazina "Sport Illustrated" tradicionalno ima kolumnu "Mailbag" u kojoj čitaoci šalju svoja pitanja. Pre otprilike dva meseca navijači su pitali Verthejma o mišljenje o Novaku Đokoviću, kada je on napisao da srpski teniser nema više taj žar i da je nekada cepao majicu i da je sada kao zamrznut.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Američki magazin: Novak zaslužuje više

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2017

Jedan od najpozantijih magazina "Sport Illustrated" tradicionalno ima kolumnu "Mailbag" u kojoj čitaoci šalju svoja pitanja...Džon Verthejm jedan je od najuglednijih novinara ovog magazina i upravo njemu navijači šalju pitanja, prevashodno o tenisu...Prije otprilike dva mjeseca navijači su pitali...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.