Vemić umesto Obradovića uz srpske tenisere u Riju

Izvor: B92, 24.Jul.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vemić umesto Obradovića uz srpske tenisere u Riju

Trener Novaku Đokoviću i ostalim srpskim teniserima na Olimpijskim igrama biće nekadašnji reprezentativac Dušan Vemić, prenele su Večernje novosti.

Ovaj list je naveo, pozivajući se na svoje izvore, da selektor Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović neće putovati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Igre u Brazil. Vemić je ove sezone bio prvi trener Đokoviću na mastersu u Majamiju, kada su Marjan Vajda i Boris Beker bili na odmoru. Đoković je tada osvojio titulu, pošto je u finalu pobedio Keija Nišikorija sa 6:3, 6:3.

Vemić je kao igrač najviše uspeha imao u dublu. On je 2009. godine bio 31. igrač na ATP listi u konkurenciji parova. Najbolji rezultati postigao je na Rolan Garosu 2008. i Australijan openu 2010. godine, kada je stigao do polufinala.

Po završetku igračke karijere bio je deo tima Andree Petković, koja je u tom trenutku bila deveta na svetu. Ubrzo se pridružio Đokovićevom stručnom štabu, a potom je pojačao i Dejvis kup tim Srbije.

Prvi teniser sveta će u Riju nastupiti i u konkurenciji dublova, zajedno sa Nenadom Zimonjićem. U singlu će za Srbiju igrati i Viktor Troicki.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dušan Vemić trener tenisera u Riju

Izvor: Beta, 24.Jul.2016

Trener Novaka Djokovića i ostalih srpskih tenisera na Olimpijskim igrama biće nekadašnji reprezentativac Dušan Vemić, prenele su danas Večernje novosti.Ovaj list je naveo, pozivajući se na svoje izvore, da selektor Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović neće putovati na Igre u Brazil. Vemić...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.