(VIDEO) SVE NAS VOLI NOLE: Đoković se zahvalio na divnim željama!

Izvor: Kurir, 23.Maj.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SVE NAS VOLI NOLE: Đoković se zahvalio na divnim željama!

Pogledajte kako se Novak zahvalio fanovim na lepim rođendanskim željama

PARIZ - Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, proslavio je u petak svoj 28. rođendan, a brojne čestitke stizale su iz svih delova sveta.

Srpski teniser je iskreno dirnut podrškom fanova i divnim rođendanskim željama koje su prebukirale njegove profile na društvenim mrežama.

"Pozdrav svima. Želeo sam samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da se zahvalim svima koji su mi poslali toliko čestitiki i lepih želja. Srećan sam što imam toliko ljudi koji me podržavaju i čestitaju rođedan. Sve vas volim, poručio je Đoković".

Novak je rođendan proslavio sa porodicom, prijateljima i članovima svog stručnog štaba.

Hello Everyone! I just wanted to thank you all for the amazing birthday wishes. Im truly lucky for the all support you...

I celebrated this evening with my family, friends and team. Thank you guys! pic.twitter.com/4r8lkQMOJ8
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novak Đoković proslavio 28. rođendan!

Izvor: Tracara.com, 23.Maj.2015

Rođendan u društvu porodice i prijatelja (foto: Instagram) Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, proslavio je juče svoj 28. rođendan u Parizu, u društvu porodice i prijetelja, među kojima se našao i teniser Viktor Troicki. Noletov rođendan protekao je u opuštenoj atmosferi, uz čašu vina...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.