(VIDEO) ŠOUMEN: Đoković zabavljao publiku poenima, ali i STRIPTIZOM

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ŠOUMEN: Đoković zabavljao publiku poenima, ali i STRIPTIZOM

Najbolji teniser sveta Novak Đoković završio je fenomenalnu sezonu u kojoj je uz 82 pobede osigrao 15 finala i osvojio ćak 11 titula.

Na snimcima koji slede nećte gledati momente sa  Novakovim peharima i sjajnim poenima, većkako je Đoković tokom sezone uveseljavao gledaoce - striptizom.

Na jednom meču Srbina sa Francuzom Rišarom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Gaskrom publika se lepo zabavljala dobacujući obojici igrača, a onda je Novak skinuo majicu i kratko zaplesao, bacivši je potom navijačici iz prvog reda. Potom je isto uradio i protivnik, sa tim što mu je Novak dao opremu da se presvuče.

Slična stvar desila se i ranije kada se Đoković tražeći podršku navijača skinuo na meču sa Grigorom Dimitrovim, koji je na Vimbldonu prihvatio izazov i učinio isto.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.