(VIDEO) PUCA OD SNAGE: Pogledajte kako Đoković nosi drugara uz stepenice u Monte Karlu

Izvor: Kurir, 31.Jul.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PUCA OD SNAGE: Pogledajte kako Đoković nosi drugara uz stepenice u Monte Karlu

Novak se priprema za Američku turneju, a pored treninga na teniskom terenu, intenzivno radi i na sticanju snage

Za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića završen je letnji raspust. Posle kratkog odmora na moru sa porodicom, Đoković se "preselio" u Monte Karlo, inače njegovo prebivalište, kako bi počeo treninge pred Američku turneju.

Iako je Novak daleko pobegao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rivalima na ATP listi, motiva mu ne nedostaje ni za naporan rad na treninzima ni za pobede, naročito jer će uskoro imati priliku da osvoji trofej u Sinsinatiju, jedinom turniru iz Masters serije na kome nikada nije trijumfovao.

Zato vredno trenira...

Osim uobičajenih vežbi na teniskom terenu, Đoković se posvetio i vežbama snage. Evo jedne improvizacije, koju je podelio sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Naime, Novak se penje uz stepenice u Monaku dok na leđima nosi svog prijatelja Sašu. Kao i uvek i sada je srpski teniser imao duhoviti komentar:

"Saša se ugojio nekoliko kilograma tokom letnjih praznika. Baš je težak".

Đoković će američku turneju započeti na Rodžers kupu 10. avgusta. Tamo brani svega 90 poena, s obzirom da je prošle godine završio u trećem kolu porazom od Žoa-Vilfreda Conge.

Nakon toga sledi turnir u Sinsinatiju, jedini od devet turnira iz Masters serije koji mu nedostaju. Prošle godine je završio u trećem kolu i takođe brani 90 bodova.

Poslednji gren slem sezone US Open na programu je od 31. avgusta. Đoković će braniti 720 poena, s obzirom da je prošle godine ispao u polufinalu od Keija Nišikorija.

Sasha gained a few extra pounds for the summer holidays. He is quite the heavy weight! :-) #StairsTraining pic.twitter.com/QExM9hCqp3

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.