(VIDEO) PRIPREME ZA AMERIČKU TURNEJU: Đoković završio odmor i počeo sa treninzima

Izvor: Kurir, 29.Jul.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PRIPREME ZA AMERIČKU TURNEJU: Đoković završio odmor i počeo sa treninzima

Najbolji teniser sveta vratio se obavezama posle dvonedeljne pauze koju je uglavnom proveo na Jadranu

Posle dvonedeljnog odmora, provedenog uglavnom na Jadranu, najbolji teniser sveta Novak Đoković vratio se treninzima.

Srpski teniser trenirao je u utorak sa svojim prijateljem i bivšim momkom Ane Ivanović, Markom Stilitanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Monte Karlu.

Australijanac se pohvalio na društvenim mrežama da je dobio nekoliko saveta od Đokovića, kao i da nije izdržao više od desetak minuta.

Đoković će američku turneju započeti na Rodžers kupu 10. avgusta. Tamo brani svega 90 poena, s obzirom da je prošle godine završio u trećem kolu porazom od Žoa-Vilfreda Conge.

Nakon toga sledi turnir u Sinsinatiju, jedini od devet turnira iz Masters serije koji mu nedostaju. Prošle godine je završio u trećem kolu i takođe brani 90 bodova.

Poslednji gren slem sezone US Open na programu je od 31. avgusta. Đoković će braniti 720 poena, s obzirom da je prošle godine ispao u polufinalu od Keija Nišikorija.

A video posted by Mark Stillitano (@markstillitano) on Jul 28, 2015 at 2:58pm PDT

A photo posted by Mark Stillitano (@markstillitano) on Jul 28, 2015 at 3:08pm PDT
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Novak završio odmor, počeo sa treninzima

Izvor: B92, 29.Jul.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u utorak se vratio sa odmora na Jadranskom moru u Monte Karlo i počeo sa treninzima, prenose „Večernje novosti“...Đoković je posle osvajanja svog trećeg Vimbldona uzeo zaslužene dve nedelje odmora koje je proveo sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom...Srpski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.