VIDEO: Novak Veliki dobio ovacije za šampionski potez

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Novak Veliki dobio ovacije za šampionski potez

Bez problema se Novak Đoković plasirao u narednu rundu Vimbldona pobedivši Jarka Nieminena u drugom kolu. Nagrađen je Srbin aplauzom, ali je salvu ovacija "zaradio" kada je aplauzom ispratio rivala sa terena i najverovatnije u penziju.

Nieminen završava karijeru, sasvim sigurno je odigrao poslednji meč na Vimbldonu, zbog čega je nagrađen aplauzom britanske publike.

Novak mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije ostao dužan. Osim što je lepo ćaskao sa njim prilikom pozdravlanja na mreži, najbolji teniser planete je aplauzom pratio Finca dok je izlazio sa terena i tako potpuno oduševio ceo Vimbldon.

Toliko, da se ubrzo svuda raširio video koji mogu da “stvore” samo šampioni.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.