Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2017, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kakav poen i radost Đokovića

U šestom gemu trećeg seta meča četvrtfinala Mastersa u Monte Karlu, između Novaka Đokovića i Davida Gofana vodila se najveća borba. Smenjivale su se brejk lopte na obe strane, a poen meča pripao je našem asu.

Belgijanac je pokušao da iznenadi Novaka, izađe na mrežu, ali je onda usledila sjajna forhend paralela našeg asa. Loptica je "očešala" liniju, a ovaj poen drugi reket planete umeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je da proslavi. Inače, šest gem trećeg seta je trajao više od 10 minuta, a Srbin je spasio čak pet brejk lopti.

Pogledajte!

Djokovic (@TennisTV ) pic.twitter.com/r1Z8BL2W4Z— doublefault28 (@doublefault28) 21. април 2017.

OVDE pratite tekstualni prenos meča iz Monte Karla.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

VIDEO: Kakav poen i radost Đokovića, ali...

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2017

U šestom gemu trećeg seta meča četvrtfinala Mastersa u Monte Karlu, između Novaka Đokovića i Davida Gofana vodila se najveća borba. Smenjivale su se brejk lopte na obe strane, a poen meča pripao je našem asu...Belgijanac je pokušao da iznenadi Novaka, izađe na mrežu, ali je onda usledila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.