VALTER, ĐOKOVIĆ I RAKIJA LOZOVAČA: Evo zašto Kinezi vole Srbiju i po čemu je prepoznaju!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VALTER, ĐOKOVIĆ I RAKIJA LOZOVAČA: Evo zašto Kinezi vole Srbiju i po čemu je prepoznaju!

- Zadovoljni smo što su naši kineski prijatelji baš u Bati Živojinoviću i Novaku Đokoviću pronašli zvezde koje će da gledaju. Mislim da Đoković jedino u Kini nikada nije izgubio - rekao je premijer Srbije

Prilikom posete kineskog premijera Li Kećijanga Beogradu, novinari iz Pekinga upitali su predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, na koji način će njegova zemlja ubuduće biti predstavljena u Kini, u kojoj je već poznata po Valteru i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Novaku Đokoviću, a evo šta je on odgovorio!

- Zadovoljni smo što su naši kineski prijatelji baš u Bati Živojinoviću i Novaku Đokoviću pronašli zvezde koje će da gledaju. Mislim da Đoković jedino u Kini nikada nije izgubio. To podneblje, kineski tereni najviše mu prijaju, nadam se da će tako biti i sa Srbijom – rekao je Vučić.

Foto arhiva: cri.cn

Premijer Kine Li Kećijang dodao je da je u Kini pored Valtera i Novaka, poznata i lozovača!

Foto: AP/Tanjug

- Ona što duže stoji to je bolja, a nadam se da će takvi biti i naši odnosi – rekao je premijer Kine.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.