Uživo: Problemi za Novaka, Robredo napravio brejk - 2:3!

Izvor: Blic, 14.Avg.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Problemi za Novaka, Robredo napravio brejk - 2:3!

Novak Đoković igra u osmini finala mastersa u Sinsinatiju protiv Španca Tomija Roberda, a taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Prvi teniser sveta je samo jednom izgubio od Robreda, pre devet godina u Parizu i od tada nanizao šest trijumfa, a sada nastavlja pohod na trofej jedinog mastersa koji mu nedostaje u karijeri. Ako mu to bude pošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za rukom, postaće jedini igrač na svetu koji je osvojio sve turnire iz masters serije 1.000.

Đoković je uz male oscilacije ušao u meč, Robredo je stigao do 30:30, ali je Novak sa dva dobra servisa uzeo uvodni gem. Španac je na svoj servis promašio prvi forhend, ali je reket onda počeo da ga sluša, pa je bez mnogo problema vezao četiri poena za 1:1.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Problemi za Novaka, Robredo napravio brejk - 2:4!

Izvor: Blic, 14.Avg.2014

Novak Đoković igra u osmini finala mastersa u Sinsinatiju protiv Španca Tomija Roberda, a taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Prvi teniser sveta je samo jednom izgubio od Robreda, pre devet godina u Parizu i od tada nanizao šest trijumfa, a sada nastavlja pohod na trofej jedinog mastersa...

Nastavak na Blic...

"Zlatni" masters ostaje san: Novak ispao u osmini finala Sinsinatija!

Izvor: Blic, 14.Avg.2014

Osvajanje svih turnira iz masters serije 1.000 i dalje je nemoguća misija za jednog tenisera. Novaku Đokoviću i dalje će nedostajati samo trofej Sinsinatija, jer je posle blede partije poražen u osmini finala od Tomija Robreda sa 6:7(6), 5:7...Prvi teniser sveta je samo jednom izgubio od Robreda,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.