Uživo: Novak protiv Garsije Lopeza zakazuje duel sa Federerom u Monte Karlu - 1:0

Izvor: Blic, 18.Apr.2014, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novak protiv Garsije Lopeza zakazuje duel sa Federerom u Monte Karlu - 1:0

Novak Đoković izgubio je samo dva gema do četvrtfinala mastersa u Monte Karlu gde igra protiv španskog tenisera Giljerma Garsije Lopeza. Pratite uživo tok susreta na Blicsport.rs!

Španac je naredni protivnik drugog tenisera sveta Đokovića, a dva tenisera su se do sada sastajali pet puta, a svaki okršaj pripao je Novaku. Poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << put Garsija Lopez i Nole su igrali 2011. godine na mastersu u Madridu (6:1, 6:2).

Pobednik ovog duela igraće u polufinalu protiv Rodžera Federera koji je posle preokreta bio bolji od Žoa Vilfreda Conge.

Uvodni gem služio je Đokoviću da se zagreje i sa nekoliko dobrih poena stavi doznanja španskom protivniku da će svaka veća razmena biti, manje-više, poen za njega.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Novak iznenadno pretrpeo brejk protiv Garsije Lopeza u Monte Karlu - 1:2

Izvor: Blic, 18.Apr.2014

Novak Đoković izgubio je samo dva gema do četvrtfinala mastersa u Monte Karlu gde igra protiv španskog tenisera Giljerma Garsije Lopeza. Pratite uživo tok susreta na Blicsport.rs!..Španac je naredni protivnik drugog tenisera sveta Đokovića, a dva tenisera su se do sada sastajali pet puta, a svaki...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.