Uživo: Novak osvojio set za 23 minuta, Đoković - Souza 6:1, 0:1

Izvor: Blic, 31.Avg.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Novak osvojio set za 23 minuta, Đoković - Souza 6:1, 0:1

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na startu US Opena igra protiv Brazilca Žoaoa Souze i taj meč možete pratiti uz Blicsport.rs. Prvi set je Nole osvojio ekspresno sa 6:1!

Noletu će ovo biti prvi susret sa trenutno 91. teniserom sveta. U muškoj konkurenciji već se dogodilo veliko iznenađenje, pošto je Kei Nišikori, prošlogodišnji finalista i Novakov dželat iz polufinala, eliminisan od Benoe Pera u pet setova.

Prvi set: Protutnjao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Novak ekspres

Đoković je fantastično otvorio meč, bez izgubljenog poena na svoj servis, dok je u drugom gemu uzeo samo poen (1:1). Souzu je brzo uhvatila nervoza i napravio je tri vezane greške, čime je poklonio najboljem na svetu isto toliko brejk šansi.

Prilikom prve se vodila velika borba na mreži koja je završena tako što je Brazilac poslao lopticu u aut za 3:1. Slična borba viđena je i u šestom gemu kada je Souza dugo odolevao, ali je pravio previše grešaka i omogućio Đokoviću da napravi drugi brejk.

Bilo je jasno da je sve u Novakovim rukama i sa tri odlična servisa, posle svega 23 minuta, napravio je prvi korak ka trijumfu - 6:1.

Na svoj prvi servis je u ovom setu ispustio samo tri poena, osvojivši 17/20. Koliko je bio ekspresan i dominantan najbolje svedoči jedan tvit, očito njegovog navijača:

"Ako ste Novakov fan, bolje što pre gledajte meč. Neće još dugo biti na terenu. Prvi set je gotov".

If you're a #Djokovic fan, better tune in now. He won't be out there long. 1st set down. #USOpen2015
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Janko na velikoj sceni, Tipsarević - Garsija-Lopez

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 21:53

Naš teniser Janko Tipsarević na startu US Opena igra protiv Giljerma Garsija-Lopeza i taj meč možete pratiti uz Blicsport.rs...Tipsarević je protiv španskog tenisera, 31. na svetu, poražen u oba prethodna susreta 2009. i 2013. godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.