Uživo: Nole propustio dve brejk šanse, Đoković - Raonić 2:1

Izvor: Blic, 28.Jan.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Nole propustio dve brejk šanse, Đoković - Raonić 2:1

Novak Đoković igra protiv Kanađanina crnogorskog porekla Miloša Raonića meč četvrtfinala Australijan opena, a zbivanja sa tog duela možete da, iz gema u gem, pratite uz Blicsportov blog uživo.

Prvi put je Novak izgubio poen na svoj servis, ali je to ujedno bio i jedini takav slučaj u trećem gemu ovog četvrtfinala.

Ponovo ekspresno, za manje od dva minuta, Đoković je osvojio servis-gem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a poveo je sa 2:1 potpuno kontrolišući zbivanja na terenu i to zahvaljujući činjenici da Raonić najčešće i nije stizao do loptice nakon što bi vratio servis.

Nadali smo se da je to što je Raonić počeo ovaj meč dvostrukom servis greškom moglo da najavi brejk, no dve brejk-šanse koje je je Đoković imao - otišle su u nepovrat. Sedam minuta je trajao taj gem u kome je Miloš servira, a Novak imao inicijativu, a odlučili su na kraju snažni servisi Kanađanina rođenog u Podgorici - 1:1, sledeći servira Nole.

Mlada nada srpskog tenisa Miomir Kecmanović, koji se takmiči u juniorskoj konkurenciji Australijan opena, uspeo je da se plasira u polufinale muških dublova!

Strepeli smo od toga kako će servirati najbolji serviser na svetu, ali dok čekamo da Raonić to i učini - Novak već vodi.

A do 1:0 stigao je Đoković svojim servisima, sjajno odrađenim, pa rival nije osvojio ni jedan jedini poen.

Medison Kiz ne samo da ima prosečno najjači udarac na Australijan openu, o čemu smo vam već pričali, već ova 19-godišnja Amerikanka koja čak nije ni nosilac na ovom turniru - nastavlja da pobeđuje. A u četvrfinalu je pobedila Venus Vilijams.

Za to vreme, Serena Vilijams se za "osvetu" priprema - priznajući da nije išla u školu za čarobnjake, Hogvorts.

Više o svemu tome - kada kliknete ovde.

Branilac titule na Austalijan openu je i dalje u igri za ovogodišnji trofej na prvom grend slem turniru u sezoni: Stanislas Vavrinka je u tri seta savladao Keija Nišikorija, a konačnih 6:3, 6:3, 7:6(6) protiv finaliste US opena omogućilo mu je da dođe u polufinale, u kome će igrati sa pobednikom meča Novak Đoković - Miloš Raonić.

Raonić je, podsetimo, u četvrtfinalu savladao Felisijana Lopeza, ljubimca mame Endija Mareja.

Ovaj osmi igrač sveta po ATP rang listi u dosadašnja četiri pokušaja nije uspeo da pobedi Novaka, uključujući i u sva tri prošlogodišnja susreta, kada je jedini set protiv Đokovića osvojio u Rimu, a nijedan na Rolan Garosu i, kasnije, na pariskom Mastersu.

Novak Đoković se u četvrtfinale se plasirao savladavši vrlo dobrog Luksemburžanina Žila Milera sa 6:4, 7:5, 7:5, a tom prilikom je izgrebao prste tokom jednog pada.

Sada bi sve trebalo da je u redu, ma koliko opasni bili ubojiti servisi Miloša Raonića.

Dobar dan i dobro došli na Blicsportov blog uživo u kome ćemo, zajedno sa vama, pratiti nastup Novaka Đokovića u četvrtfinalu Australijan opena.

Kao i do sada, željno iščekujemo vaše komentare, bilo one poslate klasičnim putem, bilo putem Tvitera, u kome je samo potrebno da dopišete #australijanopen uz vaše poruke.

Početak meča se bliži, krećemo!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Nole propustio dve brejk šanse, Đoković - Raonić 3:2

Izvor: Blic, 28.Jan.2015

Novak Đoković igra protiv Kanađanina crnogorskog porekla Miloša Raonića meč četvrtfinala Australijan opena, a zbivanja sa tog duela možete da, iz gema u gem, pratite uz Blicsportov blog uživo...Kada servirate a loptica potom poleti 214 kilometara na sat, onda ne morate mnogo da brinete što...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.