Uživo: Đoković protiv Matjea za treće kolo US opena i duel sa Kverijem - 3:1

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Đoković protiv Matjea za treće kolo US opena i duel sa Kverijem - 3:1

Novak Đoković igra susret druge runde US opena protiv francuskog tenisera Pol-Anri Matjea, a okršaj prvog reketa sveta možete pratiti na Blicsport.rs

Đoković i Matje su se do duela na US openu sastajali šest puta, a Francuz je samo jednom uspeo da slavi, i to 2006. godine u Parizu nakon dva taj-brejka 7:6(11), 7:6(4).

Najbolji teniser sveta odlučno je ušao u meč i iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvu brejk loptu, a zatim bez izgubljenog poena došao do 2:0. U trećem gemu viđena je velika borba, trajao je osam minuta i Novak je mogao do drugog brejka, ali je propustio dve prilike, pa se Matje pomerio s nule.

Đoković je imao male probleme u četvrtom gemu (15:30), ali je greškama protivnika uspeo da ode ponovo na dva gema razlike (3:1).
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.