Uživo: Đoković gazi ka osvajanju drugog seta protiv Kverija - 6:3, 4:2

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Đoković gazi ka osvajanju drugog seta protiv Kverija - 6:3, 4:2

Novak Đoković igra duel trećeg kola US opena protiv domaćeg tenisera Sema Kverija, a okršaj prvog reketa sveta možete pratiti na Blicsport.rs.

Nole je samo jednom poražen od Kverija u karijeri, i to u Parizu 2012. godine sa 0:6, 7:6(5), 6:4, dok su poslednji međusobni susret imali u Pekingu 2013. godine kada je Đoković rutinski slavio sa 6:1, 6:2.

Đoković je odlično ušao u meč, lako uzeo gem na svoj servis, a onda samo iz jedne prilike uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da napravi brejk protiv predstavnika Sjedinjenih Američkih Država (2:0). Spasao je Novak brejk loptu u trećem gemu, a onda sa još dva poena došao do ubedljivog vođstva od 3:0. Još jedna prilika za brejk i još jedan dobar gem prvog tenisera sveta, a onda i potvrda, dali su snak Kveriju da nema šta da traži u prvom setu (5:0).

Novak se, zatim, malo opustio i udarci su mu dosta slabije izgledali nego u prvih pet gemova, pa je izgubio svoj servis i dozvolio Amerikancu da veže tri gema (5:3). Ipak, nije dozvolio Đoković da postane uzbudljivije, već je rešio set sa 6:3.

Četiri poena u nizu i - brejk. Đoković je ponovo vrlo koncentrisano ušao u deonicu i povezao brejk i potvrdu, a onda još jednom došao do 0:40 što je bilo dovoljno da se dođe i do 3:0. Situacija iz prvog seta je nastavila da se preslikava, jer je Noletovo opuštanje dalo znak Kveriju da da doda gas i vrati se u igru sa dva uzastopna gema (3:2).
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Đoković gazi ka osvajanju drugog seta protiv Kverija - 6:3, 3:2

Izvor: Blic, 30.Avg.2014

Novak Đoković igra duel trećeg kola US opena protiv domaćeg tenisera Sema Kverija, a okršaj prvog reketa sveta možete pratiti na Blicsport.rs...Nole je samo jednom poražen od Kverija u karijeri, i to u Parizu 2012. godine sa 0:6, 7:6(5), 6:4, dok su poslednji međusobni susret imali u Pekingu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.