Uživo: Đoković do duplog brejka protiv Matjea za treće kolo US opena - 5:1

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Đoković do duplog brejka protiv Matjea za treće kolo US opena - 5:1

Novak Đoković igra susret druge runde US opena protiv francuskog tenisera Pol-Anri Matjea, a okršaj prvog reketa sveta možete pratiti na Blicsport.rs

Đoković i Matje su se do duela na US openu sastajali šest puta, a Francuz je samo jednom uspeo da slavi, i to 2006. godine u Parizu nakon dva taj-brejka 7:6(11), 7:6(4).

Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teniser sveta odlučno je ušao u meč i iskoristio prvu brejk loptu, a zatim bez izgubljenog poena došao do 2:0. U trećem gemu viđena je velika borba, trajao je osam minuta i Novak je mogao do drugog brejka, ali je propustio dve prilike, pa se Matje pomerio s nule.

Đoković je imao male probleme u četvrtom gemu (15:30), ali je greškama protivnika uspeo da ode ponovo na dva gema razlike (3:1). Posle 23 minuta igre, Nole je nastavio efikasnu igru koja mu je donela još jedan brejk, ali je Matje kumovao velikom vođstvu protivnika pošto je na brejk loptu napravio duplu servis grešku (4:1).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.